Torta készítés alapjai – burkolás technikák profi kivitelben (2025.11.28 16:30)

Compare

Leírás

A torta díszítése és burkolása nem csak látványos, de igazán mesteri tortakészítéssé is emeli a munkádat – ha jól csinálod!
A tortakészítő workshop-sorozatunk 3. alkalma a burkolásról szól, hogy megtanulj éles élű, profi külsejű tortákat készíteni.

Jelentkezés: ITT

 

Tematika:

  • Előre betöltött, 8 szeletes torta burkolása vajkrémmel
  • Különböző vajkrém típusok elkészítése
  • A torta tortakartonra helyezése
  • Morzsakabát felvitele és színezés
  • Dermesztés után vajkrém felkenése és simítása
  • További dermedés után éles sarkok kialakítása
  • Vajkrém színezési technikák, márványos hatás

A workshop során minden résztvevő:

  • saját tortát burkol, egyéni technikával
  • elméleti és gyakorlati tudást kap, lépésről lépésre
  • haza is viheti az elkészült tortát
  • profi felszerelést, kötényt, limonádét, kávét és teát kap
  • és ami extra: a workshop után is kérdezhetsz az oktatótól!

Részvételi díj: 19. 500 Ft

Ideje: 2025.11.28. 16:30 (érkezés 10 perccel kezdés előtt)
Ne maradj le, ha szeretnél precíz, letisztult külsejű tortákat készíteni!