Leírás
Álmodoztál már arról, hogy otthon is igazi, nápolyi stílusú pizzát sütsz? Most megmutatjuk, hogyan lesz a vadkovász a tésztád lelke – könnyű, levegős és ropogós széllel, pont, ahogy egy olasz pizzériában!
Amit megtanulsz nálunk:
- hogyan készíts vadkovászos pizzatésztát, amitől a pizza él és lélegzik
 - kézi nyújtás fortélyai, hogy a szél ropogós, a közepe puha legyen
 - hogyan válaszd ki és helyezd fel a feltéteket, hogy minden falat élmény legyen
 - sütési tippek kemencére és háztartási sütőre egyaránt
 
És ami még vár rád:
- saját készítésű pizza, amit azonnal elfogyaszthatsz vacsoraként
 - ajándékba egy adag élő vadkovász, hogy otthon is bátran süss
 - egy előre bedagasztott pizzatészta, hogy legyen mivel gyakorolnod
 - finom falatok, frissítők és családias hangulat
 - profi séfek, akik végig segítenek – így biztosan sikerélménnyel térsz haza
 
Időpont: 2025.12.05. 16:30 (érkezés 10 perccel kezdés előtt)
Ára: 20.500 Ft
Jelentkezők létszám: 12 fő (minimum 8fő)
A helyek gyorsan betelnek – foglald le a helyed, és süss velünk igazi vadkovászos pizzát!

 






